KrzysztofK 0 Report post Posted March 17 (edited) Nick na serwerze: Krzysztof Proponuję zbudować nową dzielnicę o nazwie Miejska. To byłoby miasto z jakimiś szarymi chodnikami. Mam też, pomysł, że byłoby takie wzniesienie, na którym byłyby większe działki. Architekt mówił, że będę mógł zbudować taką dzielnicę, jeśli dokładnie opiszę. Jak podoba się wam pomysł? Dziękuję, pozdrawiam. Edited March 18 by KrzysztofK zła kompozycja Share this post Link to post Share on other sites
Mineful 1 Report post Posted March 17 Przeniosłem temat do odpowiedniego działu. Zedytuj post i napisz go według wzoru, który znajduje się w temacie "Wzór propozycji". Share this post Link to post Share on other sites
DeliQuent 3 Report post Posted March 19 zaczekaj z tym może do nowej edycji Share this post Link to post Share on other sites
KrzysztofK 0 Report post Posted March 25 To znów zamierzacie robić nową edycję?¿?¿ Share this post Link to post Share on other sites
Mineful 1 Report post Posted March 25 Nie ma teraz żadnych planów na nową edycję. Co do dzielnicy, zgłoś się do mnie na Discordzie lub na serwerze w sprawie głębszego omówienia dzielnicy. Ten temat zamykam. Share this post Link to post Share on other sites